Pyramidekraft

Det hevdes at pyramider konserverer næringsmidler, sliper barberblader og gir ny livskraft, og at frukt og grønnsaker smaker bedre etter et opphold i en pyramide. Planter vokser raskere i en pyramide enn utenfor, og melk og kjøtt holder seg bedre. Batterier skal også kunne lade seg opp. Pyramider kan også hjelpe til å rense kroppen for avfallsstoffer.

Jeg har selv snakket med en som sier han ble kvitt fantomsmerter i beinet etter å ha overnattet i en pyramide. Personlig har jeg også hatt et par overnattinger der, og følte meg ekstra avslappet og opplagt etterpå.

Det sies at inne i pyramidene dannes magnetfelt som setter de hormonproduserende endokrine kjertlene i svingninger. Dermed blir kjertlene maksimalt aktivisert og produserer de hormonene som deretter overtar viktige styringsfunksjoner i kroppen. Polerte småstein og glass lagt i pyramidemønster på kroppen, skal ha en helbredende virkning. Noen sier at småsår og liknende leges fortere med pyramideenergi. Og det skal hjelpe på prostatabetennelse å sove inne i en pyramide noen uker.

© www.ayla.no ©