Spådom

Spå i teblader;

BASIS SYMBOLER 

PRIKKER: Penger, uventet hell.
STREKER: Energi, et nytt prosjekt.
LIKE LINJER: Besluttsomhet.
BØLGELINJER: En vanskelig vei.
TREKANTER: Uventet hell.
KORT: Krangel, problemer.
SIRKLER, STORE: Avslutning av en eller annen sak.
SIRKLER , SMÅ: Nyheter angående ekteskap.
ET KORS I EN SIRKEL: Forhold deg avventende. Du kan ikke oppnå noe for tiden. Omstendigheter er imot deg.
FIRKANTER: En eller annen form for begrensning eller et brev.

SEKS LYKKESYMBOLER 

STJERNE: Held i alminnelighet
ANKER: Suksess i forretninger.
BUKETT: Et lykkelig ekteskap, lojale venner, påskjønnelse.
KLØVER: Velstand.
HALVMÅNE: Romantikk.
BRO: Lykkelige reiser.

SEKS ADVARSELSSYMBOLER

SKYER: Skuffelse, tvil.
SLANGE: Baksnakking og sjikane.
DAGGERT: Ta det med ro, vær ekstra oppmerksom.
PISTOL: Ulykke og fare.
ROTTE: Bedrag og forræderi.
UGLE: Unngå alt nytt.

 TEBLADS-SYMBOLER 

EKORN: Positivt symbol for sundhet og sikkerhet i fremtiden. Du vil få suksess gjennom hardt arbeide og målbevissthet.
FLYMASKIN: Hvis dette tegnet sitter over for hanken, betyr det en reise. Sitter det ved hanken, kan det bety nyheter eller gjester fra utlandet. Sitter det andre steder i koppen, antyder det forfremmelse og nye prosjekter. Er formen dårlig, vil du bli skuffet i håpet om øyeblikkelig suksess.
ALLIGATOR: Et dårlig tegn, som antyder fiender og fare. Hvis det imidlertid kommer frem i det åpne, blir vanskelighetene overvunnet.
ANKER: Hell og lykke, velstand og et trygt forhold. Hvis det er omgitt av prikker, kommer det en positiv og suksessfull reise i forbindelse med arbeidet.
ENGEL: Held og lykke, kjærlighet og fred er på vei. Hvis tegnet finnes i bunnen av koppen, sies det å antyde spirituell beskyttelse og veiledning.
GEVIR: Vanskeligheter, uhell, mindre ulykker. Tegnet er en advarsel, og problemene vil ikke oppstå hvis man gjør seg umage ved å unngå dem, så studer de ledsagende symbolene og tegnets posisjon. Hvis tegnet finnes i bunnen av koppen, tar man saken i egne hender. Sitter det klart på den ene siden, vil selskapelighet bringe vanskeligheter med seg. Det kan være nyttig å melde avbud!
APE: En skjult fiende, sladder. Advarsel om å passe på, hva man sier eller røper for andre.
EPLE: Vitalitet og sundhet samt hell i forretningsanliggender. Sitter tegnet i bunnen av koppen, antyder det at man kommer seg etter lang tids sykdom.
BUE: En åpning. Hvis buen er utydelig, betyr det uventede muligheter. Hvis den er tydelig, vil dine ønsker snart bli oppfylt.
PIL: Nyheter eller alle former for kommunikasjon. Se etter andre symboler i nærheten for å finne ut av, hvilken slags nyhet som er på vei. Hvis det finnes mange små prikker rundt om pilen, venter det dårlige nyheter angående penge saker.
ØKS: Problemer vil bli overvunnet, men ikke uten kamp. Det er tid for å kjempe for selv seg selv.
BABY: Kan bety at det er en ordentlig baby på vei, eller gi til skjenne at det oppstår en ny virksomhet eller et hjem.
KURV: I alminnelighet en gave til hjemmet. Hvis tegnet sitter nær hanken vil familien bli økt med et kjæledyr eller en baby. Finnes det i bunnen av koppen, vil økonomien bli svingende.
FLAGGERMUS: Hardt arbeide eller reise, som i første omgang kun bringer en belønning.
BIE eller BIER: Et lykkevarsel. Hvis det finnes nær hanken, angir det en tid med mye selskapelighet og mange nyheter og aktivitet omkring hjemmet. Sitter det borte fra hanken, antyder det en travel tid på jobben, som bringer spørreren suksess.
KLOKKE: Som oftest et tegn på bryllup, især hvis der ses to klokker. Ellers antyder det gode nyheter i alminnelighet, med mindre det finnes i bunnen av koppen, hvor nyhetene ikke er så gode.
FUGLER: Flygende fugler betyr nyheter fra fjerne steder eller reiser. Hvis de finnes nær hanken, betyder de tvilsomme investeringer.
FUGLEREIR: Kan være et lykketegn. En handel eller en antikvitet på loftet. Hjemmelivet blir lykkelig og stabilt.
BÅT: Hvis båten ses blant skyer, er det en stor tid i vente. Hvis den er alene, venter det en god ferie eller en inspirerende reise.
BOK: Hvis boken er åpen, vil en hemmelighet snart bli avslørt. Er den lukket, antyder det forskning og studier. Hvis der finnes en stilk eller bokstav i nærheten, vil spørreren komme til å kjenne en forfatter.
STØVLER: Sitter tegnet øverst i koppen, kommer det en hurtig forandring på jobben eller i hjemmet. Sitter det ved hanken, er det en mulighet for å miste sin jobb. Hvis det er omgitt av små prikker, antyder det avslutningen på et ansettelsesforhold.
TALL: Sier noe om minutter, timer, dager, uker eller måneder, og må sees i forhold til resten av spådommen.
BOKSTAVER: Symboliserer familiemedlemmer og bekjentskaper av den du spår. Jo nærmere hanken symbolene er, desto nærmere står de.

 

© www.ayla.no ©